Několik postřehů z praxe auditora. - Peřina, J.
Situácia v audítorskej činnosti v ČSFR a skúsenosti z dvojročnej audítorskej praxe audítora. Zameranie činnosti audítora. Stav účtovníctva a jeho účinnosť. Kvalita účtovných pracovníkov. Problémy s technokratizmom pri vedení účtovníctva na počítačoch. Účtovné doklady a problém poradenstva.