Několik poznámek k výkonu činnosti auditora. - Schiffer, V.
Podľa zákona o podniku so zahraničnou účasťou ročná uzávierka a hospodárenie týchto podnikov podlieha previerke dvoma overovateľmi (audítormi). Údaje o obsahu previerky ročnej účtovnej uzávierky všeobecne, ako aj po formálnej a vecnej stránke. Spôsob previerky hospodárenia podniku za príslušný rok.