Rezervní fond akciových společností. - Eliáš, Karel
Nejednotnosť názorov na riešenie otázky rezervného fondu pri zakladaní účastinných spoločností. Nevyhnutnosť rozlišovania spoločností zakladaných v súčasnosti a spoločností, ktoré vznikli podľa predchádzajúcej právnej úpravy. Prehľad právnych noriem týkajúcich sa povinností vytvárať rezervný fond. Spôsoby vytvárania rezervného fondu.