Ansätze für eine angepasste Fertigungssteuerung. 1. Aufbau des Fertigungsprocess-Modells. - Dangelmaier, W.
Metodický prístup k tvorbe modelu výrobného procesu. Vývoj štruktúry riadenia pružne reagujúceho na zmeny výrobného procesu. Synchronizácia výroby. Adekvátne a rýchle reakcie si vyžadujú decentralizovanú koncepciu riadenia výroby. Štruktúra riadenia prispôsobená výrobným operáciam a materiálovým tokom. Komunikácia jednotlivých hierarchických rovín riadenia výroby.