Výsledky 2. čs. šetření o inovacích v průmyslu podle přístupu států OECD. - Kučera, J.
Prehľad analytických výsledkov 2. čs. dotazníkového prieskumu o celkovej inovačnej činnosti v podnikoch (Infostat, 1990). Poznámky k tvorbe novej koncepcie čs. štatistiky vedy, techniky a inovácií. Štatistické údaje o prekážkach inovácií, o dobe zavedenia inovácií na trh, o nákladoch na inovácie.