Jak sestavit produkční plán. - Records, M.
Plán výroby by mal pokrývať fyzickú stránku výroby a odpovedať na otázky týkajúce sa činnosti, zdrojov a pracovníkov, ktoré sú potrebné pre výrobu, či poskytovanie služby. Mal by sa zamerať na výrobný proces, technológie, zariadenia, materiálové požiadavky, zásobovanie surovinami, organizačnú štruktúru, personálne obsadenie, metódy manažmentu, spôsoby distribúcie. Náčrt procesu postupu pri jeho zostavovaní.