What is the registrar accreditation board? - Stratton, J.H
Prijatie noriem ISO 9000 a z nich vyplývajúci certifikačný proces nezávislým orgánom, je súčasnou obchodnou stratégiou USA. Na zabezpečenie kvality nezávislých certifikačných orgánov a registrácie certifikátov bola v USA zriadená Registračná komisia (RAB). Vznikajú ďalšie strediská pre certifikáciu ponúkajúce svoje služby výrobcom. Popis organizácie a akreditačnej činnosti RAB. Akreditačný proces RAB a jeho budúcnosť v USA.