Jak vést k úspěšnosti externí prodavače-začátečníky. Případová studie převzatá z německého originálu "Aussendienst Studienlehrgang" s laskavým svolením vydavatele.
Samotest spôsobu riadenia. Základné znalosti psychologického pozadia k rôznym filozofiám riadenia. Tri druhy filozofie utvárania postojov vedúcich odbytu (predaja): 1. Cieľ je dôležitejší ako cesta k nemu. 2. Cieľ je rovnako dôležitý ako cesta k nemu. 3. Cesta je dôležitejšia ako cieľ.