K přípravě návrhu zásad zákona o ochrane spotřebitele v ČSFR. - Ministrová, M.
Priebežná informácia o vecnom zameraní návrhu zákonnej úpravy ochrany spotrebiteľa. Charakteristika východísk a postupov zvolených pri príprave návrhu. Formulácia práv spotrebiteľa a povinností podnikateľov. Po stránke vecného obsahu sa v návrhu rieši oblasť nákupu tovaru a poskytovanie nadväzujúcich služieb.