Ako robiť kvalitnú a vysokoúčinnú reklamu. Systém AIDA. - Lochner, G.
Úlohou odbytovej reklamy je dodať či sprostredkovať odberateľovi a potenciálnemu zákazníkovi vhodné informácie tak, aby sa kúpne správanie utváralo v smere želateľnom pre zadávateľa reklamy. Detailnejší výklad jednotlivých funkcií reklamy podľa jedného z najznámejších účinkovacích modelov - systému AIDA.