Propagace obce vůči vnějšímu světu. - Bureš, I.
Širší pohľad na obecné pozoruhodnosti. Ich využitie v propagácii obce. Dôležitosť uvedenia obce do povedomia finančných kruhov a jej zapojenia do "turistického priemyslu". Nástroje propagácie obce. Charakteristika účinných foriem propagačných materiálov.