Public Relations: Publico Praha. - Langsner, H.
Rozhovor s riaditeľom agentúry Publico zaoberajúcou sa činnosťou v oblasti Public Relations (PR). Ťažiskom práce je dialóg medzi klientom (výrobcom, predajcom, službou) a jednotlivými časťami verejnosti. Charakteristika hlavných zákazníkov pražskej agentúry. Určovanie cien za služby agentúry.