K zásadám soustavy územního plánování. - Přikryl, Z.
Diskusný príspevok k problematike preberania zahraničných sústav územného plánovania v čs. praxi. Požiadavky na vytvorenie podmienok pre integráciu a postupné zjednocovanie s európskymi predpismi. Základné zásady rozvoja územných celkov v západných krajinách - princíp jednotnosti plánovania, princíp regulácie a princíp koncepčnosti.