Rozdílné přístupy k územnímu plánování v Československu a v zahraničí. - Stejskal, J.
Kritický pohľad na preberanie informácií o územnom plánovaní v zahraničí a možnosti vzniku mylných predstáv o úlohe a ponímaní územného plánovania v západných krajinách. Základné trendy vývoja ÚP. Odporúčania na uplatňovanie nových trendov územného plánovania v čs. podmienkach.