Investment And hysteresis. - Dixit, A.
Ekonomická teória investícií v konkurenčných podmienkach. Časový horizont investícií a hodnota "čakania". Príklad diskrétneho investičného projektu. Optimálna investičná politika. Dynamika konkurenčného priemyslu. Neekonomické aplikácie.