Les investissements francais en Grande-Bretagne.
Francúzske investície vo V. Británii dosiahli v roku 1990 147 mld frankov. Ich forma, charakteristika a analýza podľa sektorov: služby, banky a poisťovne, hotely, telekomunikácie, elektrotechnika, priemysel, energetika, stavebníctvo, výstavba bytov a agropriemysel. (Service écon. et commercial de l'Ambassade de France en Grande-Bretagne 1992, janvier).