Stimulačná investičná politika v trhových ekonomikách. - Hošková, A.
Ciele investičnej stimulácie. Stimulačné opatrenia v trhových ekonomikách. Daňové opatrenia, finančné a nefinančné opatrenia. Nové formy nefinančných opatrení (vedecké parky a podnikateľské zóny). Zmeny v stratégií jednotlivých krajín v oblasti investičnej stimulácie.