<The> new challenge in eastern Europe: investment and restructuring. - Alter, R.
Programy reforiem v štátoch východnej Európy sa zamerali na liberalizáciu cien a makroekonomickú stabilizáciu, zanedbali však tvorbu a implementáciu štrukturálnej politiky. Kroky, ktoré by tieto krajiny mali podniknúť na reštrukturalizáciu ekonomiky a získanie zahraničných investícií. Hlavné smery požadovanej reštrukturalizácie a úlohy vlády v nich. Predpoklady a implementácia politiky na získanie zahraničných investícií.