Porovnanie základných štruktúrnych súvislostí medzi ekonomikami ČSFR a SRN so zreteľom na Slovensko. - Kárász, Pavol
Štruktúrne súvislosti vyjadriteľné prostredníctvom porovnateľných bilancií medziodvetvových vzťahov. Použité dva typy bilancií: 1. zostavený na princípe bilancie národného hospodárstva, 2. na princípe národných účtov. Postavenie materiálnej výroby vo výrobnom procese porovnávaných ekonomík. Štruktúra produkcie a pracovníkov.