Changes in South Africa present new economic opportunities.
Napriek politickým zmenám v Južnej Afrike od februára 1990, je rozdelenie príjmov jednoznačne na prospech bieleho obyvateľstva. Politika MMF na riešenie týchto rozdielov. Údaje o príjmoch obyvateľstva podľa profesných a rasových kritérií. Prístupy k zmene rozdelenia príjmov rás a zmeny od 70. rokov. Popis uvažovaných strednodobých scenárov sociálnoekonomického rozvoja. Sociálna politika. Analýza daňového systému.