L'absentéisme: une approche théorique. - Stephan, G.
Neoklasický model pracovnej ponuky na krátky čas. Analýza pracovnej absencie. Grafické znázornenie optimálnej kombinácie medzi príjmom a voľným časom, ako aj medzi nárokom na odškodné počas choroby a pracovnou ponukou. Teória efektívnej mzdy. Teória ľudského kapitálu. Modely s asymetrickou informáciou. (Mitteilungen aus der Arbeitsmarkt und Berufsforschung 1991, č.3).