Plánové časy v praxi. - Gehart, H.
Čas chápaný ako priebežný čas platí ako dôležitá veličina na hodnotenie výkonnosti organizácie. Podrobný popis koncepcie MTM - plánových časov a jej objasnenie na základe príkladov. Charakteristika systému plánových časov. Koncepcia plánových časov nemeckého združenia MTM. Stav vývoja MTM. Využitie výpočtovej techniky s ANA/ZEBA údajmi. Predpoklady pre úspešné a trvalé zavedenie a využitie MTM.