Relations professionnelles: une analyse comparée. - Frachon, M.
Spoločné body a rozdiely pri zastúpení zamestnancov v podniku. Zastúpenie v hlavných inštanciách: úradný režim alebo zmluvná iniciatíva. Zastúpenie zamestnancov v orgánoch riaditeľstva alebo dozoru - podľa štátov. Zastúpenie podľa iných potrieb. Body a rozdiely podľa kolektívnych rokovaní. Štátne normy a kolektívne zmluvy. Body a rozdiely podľa pracovného práva. (Conseil économique et social 13.11.1191).