Utváření mzdového systému podniku v tržním hospodářství jako součást komplexu personální politiky podniku. - Kleibl, Jiří
Mzdové systémy a ciele personálnej politiky podniku. Tvorba mzdových systémov u nás. Stanovenie mzdy, jeho faktory a ciele podniku. Projekt mzdového systému (ciele, nástroje, postupy). Nástroje mzdového systému, jeho zložky a ich váha. Výpočet mzdy a platu (mzdová hodnota práce, variabilný podiel mzdy, trhové odchýlky). Organizácia uplatnenia mzdového systému. Metodika realizácie.