Výklad k zákonu o zvýšení důchodů v r. 1992. - Voříšek, V.
Diferencované zvýšenie dôchodkov podľa roku priznania. Vdovské dôchodky, čiastočné invalidné, sirotské dôchodky. Dôchodky upravené pre súbeh s iným dôchodkom alebo s pracovným príjmom. Zvýšenie dôchodkov, ktoré sú jediným zdrojom príjmov. Sociálne dôchodky.