Zákon z 13. marca 1992 o plate a odmene za pracovnú pohotovosť v rozpočtových a v niektorých ďalších organizáciách a orgánoch.
Pôsobnosť zákona. Plat a odmena za pracovnú pohotovosť. Spoločné prechodné a záverečné ustanovenia.