Trois années de croissance forte de l'emploi en France (1988-1990): quels enseignements? - Freyssinet, J.
Silnejší rast zamestnanosti. Oneskorený efekt politiky ozdravovania. Výroba, zamestnanosť a produktivita. Exogénny šok, odvodený rast a zrýchľovač. Determinanty kolísavosti investícií. Lepší rast pracovných miest? Efekty substitúcie a relatívne náklady na kapitál. Poučenie z pružnosti substitúcie. (IRES, Documents de travail 1991, č.91/05).