Vývoj zamestnanosti a rekvalifikácia v rezorte Ministerstva hospodárstva SR. - Čutková, Z.
Postavenie rezortu MH SR na trhu práce Slovenskej republiky. Štruktúra pracovného potenciálu. Pohyb pracovníkov. Uvoľňovanie pracovníkov v r. 1991 a v 1. štvrťroku 1992. Predpokladaný vývoj zamestnanosti do konca roku 1992. Vývoj rekvalifikácie.