Kdy začneme stavět nové byty? - Hejda, M.
Veľký pokles zahajovanej výstavby bytov od r. 1990. Kritika bytovej politiky vlády: nevytvorenie podmienok pre vznik trhu bytov, nezabezpečenie nových foriem financovania výstavby, nezastavenie zhoršovania stavu bytového fondu. Cesty riešenia bytovej situácie. Skúsenosti z riešenia kritickej situácie na trhu s bytmi po I. svetovej vojne.