Evolution des 1000 premieres entreprises industrielles francaises (1981-1990).
Výber prvých tisíc francúzskych podnikov s bilanciami za r. 1981-1990 a s ďalšími ukazovateľmi. Veľký priemerný rast obratov, ale rozdiely medzi nimi sú značné - ich charakteristika. Význam aktivizačných operácií, ich rentabilita a jej štyri fázy. (L'expansion, zvl. č. - Dix ans de 1000 - 1991, nov.-dec.).