Přemítání o družstvech. 4. - Klusoň, Václav
Problémy, s ktorými sa družstvá vo svojej tradičnej forme stretávajú pri adaptácii na národné podmienky trhovej ekonomiky vedú k úvahám o možnostiach uplatnenia niektorých hybridných foriem. Jednou z možných foriem je akciová kooperatíva. Charakteristika účastníkov akciovej kooperatívy a akcionára družstva.