Systém základem úspěchu. K orientaci spotřebních družstev. - Složil, J.
Rýchla adaptácia na nové ekonomické podmienky je jedinou možnosťou pre prežitie a rozvoj spotrebných družstiev. Nevyhnutnou samozrejmosťou blízkej budúcnosti je výstavba a prevádzka veľkých supermarketov. Zásadnými zmenami bude musieť prejsť aj systém zásobovania predajní spotrebných družstiev. Charakteristika svetových trendov a švédskych skúseností.