L'Allemagne, place financiere: vers la refonte d'un systeme fragmenté. - Parkes, Ch
Nemecký návrh radikálnej reformy menového finančného trhu a návrh na automatický systém burzových transakcií. Modality návrhu reformy. Komplexnosť terajšieho systému. Federálna štruktúra financií, bánk a búrz je veľmi komplikovaná. Šanca úspechu reformy. (Financial Times 24.1.1992).