Miestne poplatky. - Babčák, V.
Od 1.1.1991 platí pre územie Slovenska zákon č. 544/1990 Zb., o miestnych poplatkoch. Zákon bol novelizovaný v r. 1992. Dôvody, ktoré viedli k vydaniu novely. Určenie druhov miestnych poplatkov.