Registrace platců daně z přidané hodnoty - již od 1. července. - Svátková, J.
Ustanovenie parag. 52, odst. 1 a 2 daňového zákona, týkajúci sa dane z pridanej hodnoty, nadobúda účinnosť už od 1. júla 1992. Týka sa registrácie platiteľov pri prechode na nový systém dane z pridanej hodnoty. Uvedenie toho, kto má povinnosť sa zaregistrovať, kedy vzniká nárok na odpočet dane z obratu a ako sa môžu registrovať drobní podnikatelia.