<The> structure of the tax system versus the level of taxation: an evaluation of the 1986 act. - Ballentine, J.G
Stabilita nového daňového systému USA ako jeden z hlavných kladov nového daňového zákona z r. 1986. Rôzne hľadiská hodnotenia nového daňového zákona. Efektívnosť nového daňového systému. Štruktúra nového daňového systému a úroveň zdanenia.