Z čoho budeme platiť dane.
Okrem príjmov zo zamestnaneckého pomeru či podnikania sa budú od 1.1.1993 zdaňovať aj iné príjmy - príjmy z predaja bytov, nehnuteľností, predaja motorových vozidiel, cenných papierov. Medzi zdaniteľné príjmy sa budú rátať aj príjmy z prenájmu, z príležitostných činností, zdaňovať sa budú úroky a prémie z úsporných vkladov, dividendy, výhry, ceny zo súťaží, odmeny členov predstavenstva, plnenie z poistenia pre prípad dožitia atď.