Československá daňová reforma. 6. - Tkáč, M.
V novej daňovej sústave by mali platiť okrem federálnych daní aj dane republikové a to: daň z nehnuteľností, cestná daň, daň z dedičstva a darovania a z prevodu a prechodu nehnuteľností. Zatiaľ nie je definitívne upravené, komu budú patriť jednotlivé výnosy z daní.