Ľudová banka - Volksbanken - AG.
S podporou Rakúskych ľudových bánk sa Ľudová banka Bratislava, a. s. etabluje ako centrálny peňažný a úverový inštitút skupiny Ľudových bánk v ČSFR. Popis služieb, ktoré poskytuje súkromným osobám, žívnostníkom a nezávislým podnikateľom a jej medzinárodných spojení.