I u nás platí, že čas jsou peníze. Sporožirové účty. - Březina, F.
Rozhovor s riaditeľom prevádzkového úseku Českej sporiteľne o doterajších nedostatkoch sporožírových účtov. Cesty nápravy nedostatkov. Vyššia kvalita poskytovaných služieb v mimopražských sporiteľniach. Význam a perspektívy bankomatov a šekov.