Prostředek k získání finančních zdrojů. Komunální obligace. - Hnízdil, J.
Veľký význam vydávania dlhopisov a obligácií pre získavanie finančných prostriedkov potrebných pre činnosť a rozvoj miest a obcí. Informácie o tom čo je potrebné vedieť a ako sa má postupovať ak sa obec či mesto rozhodnú vydať komunálne obligácie. Základné povinnosti emitenta. Emisné podmienky.