10 ans d'Economie et statistique.
Retrospektívny prehľad článkov od r. 1969 do r. 1991 s menom autorov a s názvom článkov podľa čísel a rokov. Francúzske resumé článkov za roky 1982-1991 je triedené podľa: sektorov, všeobecných pojmov, obyvateľstva, spoločnosti, životnej úrovne, príjmov, verejného sektora, sociálnej ochrany, financií, bánk a poistenia, zahraničného obchodu, životného prostredia a regiónov - syntézy, metódy a modely. Index autorov za r. 1982-1991. Index kľúčových slov.