L'avenir des nouveaux Länder allemands: ni nouveaux dragons, ni désert industriel. - Fricke, T.
Potreba NDR dohnať zameškané. Pokles jej priemyselnej výroby o 35 perc. za júl 1990. NDP a PNB nových "Länder" v r. 1991. 10-percentný maximálny rast v 90. rokoch. Investície a ich prekážky. Privatizácia zverená Treuhandanstalt. Spustošený priemysel. Vyhliadky na jeho rozvoj, ale aj na pokles v 90. rokoch. (Observations et diagnostics économiques-Lettre de l'OFCE 1992, č.97).