Quelle nouvelle politique économique a Cuba? - Habel, J.
Obchod krajín bývalej RVHP s Kubou predstavoval 80 perc. Jej rozpad postavil F. Castra pred neriešiteľnú situáciu. Príčiny krízy. Kuba nedostáva ropu a nemá dostatok potravín. Aká bude nová ekonomická politika Kuby? Pokles životnej úrovne obyvateľstva a sociálne napätie. (Le Monde diplomatique 1992, jan.).