Perspektywy prywatyzacji budownictwa. - Werner, W.A
Stavebníctvo ako odvetvie je ťažko privatizovateľné. Organizačná štruktúra poľského stavebníctva. Jeho konkurenčná neschopnosť spočíva v technologickej zaostalosti. Vidiny privatizácie. Metóda nízkeho hodnotenia podniku alebo čakanie na jeho úpadok a predaj.