Agrarmarktprobleme in Osteuropa. - Buchholz, H.E
Reforma poľnohospodárstva vo východnej Európe. Prechod k trhu si vyžaduje vyriešenie vlastníckych práv, existenciu obchodného zákonníka, tovarové burzy, poisťovnícky a úverový trh, efektívny informačný systém, výskum, vývoj a poradenstvo. Problém reprivatizácie. Východoeurópske poľnohospodárstvo - potenciálny konkurent západoeurópskeho agrárneho sektoru.