Dilemmas of agrarian reform in the Soviet Union. - Wegren, S.K
Analýza historického dedičstva poľnohospodárskej politiky od Chruščova po Brežneva a nová poľnohospodárska reforma v období perestrojky - snahy o novú sociálnu politiku na vidieku a vytvorenie vidieckej "elity" prostredníctvom nových foriem hospodárenia. Prístup k pozemkovému súkromnému vlastníctvu. Pozemková reforma.