Inštitucionálne a profesné problémy tvorby poľnohospodárskych poradenských služieb. - Kadlečíková, Mária
Problémy a možnosti inštitucionalizácie poľnohospodárskych poradenských služieb. Systém zriaďovania poradenských firiem na zvýšenie adaptačnej schopnosti poľnohospodárskych podnikov. Výhody tvorby štátnych poradenských firiem a poradenských firiem pri univerzitách a výskumných ústavoch v súčasnom období. Poradenské firmy komerčné a pri spoločenských organizáciách poľnohospodárov.