Průzkum možností diverzifikace biopotravin na čs. trhu z pozice spotřebitele. - Mihulka, S.
Reakcie spotrebiteľov na prienik biopotravín na trh ČSFR testované formou ankety. Metodika prieskumu. Vzťah príjmov, pohlavia, vzdelania, typu rodiny respondentov k ochote nakupovať biopotraviny. Očakávaný vývoj výdavkov domácností za potraviny. Požiadavky spotrebiteľov na kvalitatívne znaky biopotravín, spôsoby ich distribúcie a maximálne zvýšenie ceny akceptovateľné voči konvenčným potravinám.