Finanzierungsleasing aus vertragstheoretischer Sicht. - Neus, W.
Porovnanie leasingu financovania na ideálnon trhu a úverovo financovanou kúpou z hľadiska dlžníkov a veriteľov. Vypracovanie trhových podmienok a vlastností leasingového objektu v jednoduchom modeli, ktoré môžu viesť k rastu blahobytu. Nedokonalosť finančných, odbytových a iných trhov. Leasing s obchodovateľnou opciou.